Aici poate fi textul referitor la autor
 

constructii civile - amenajari interioare si exterioare, design interior

 
 

Despre noi

Cream spatii unde oamenii isi desfasoara activitatea si traiesc, spatii interioare si exterioare ce implica intrepatrunderea eficienta a functionalului si esteticului.

Apreciem importanta de a crea amenajari interioare care acopera nevoile individuale si acordam atentie deosebita examinarii si intelegerii cerintelor clientilor pentru rezultate de calitate.

Avem nevoie de confort, dar si de o ambianta relaxanta si primitoare. Designul de interior se refera la aceasta ambianta si la toate elementele care o compun: piese de mobilier, obiecte de uz casnic dau decorative, corpuri de iluminat. Sa nu uitam importanta legaturilor create intre aceste elemente, felul in care ele se influenteaza reciproc si se pun in valoare. De ce ai avea nevoie de sfaturile noastre? Pentru ca te putem ajuta sa obtii ambianta eleganta la care doar visezi !

Cu profesionalism, realizam proiecte personalizate de design si amenajari interioare, inclusiv proiecte pentru mobilier unicat, pe comanda. Apeland la serviciile noastre, beneficiati de consultanta specializata pentru realizarea urmatoarelor lucrari.

Servicii:
Amenajari Locuinte
Amenajari Birouri
Amenajari Spatii comerciale
Amenajari Hoteluri
Alte tipuri de amenajari

Principiul nostru este obtinerea calitatii maxime cu materiale si tehnologii moderne.

Prin personalul calificat al firmei, asiguram totul: de la discutii preliminare, proiectare, executie la cheie sau la rosu cu respectarea unor termeni fermi, oriunde.

Constructii civile, constructii industriale si amenajari interioare: sape civile, sape industriale, gresie, faianta, finisaje interioare, rigips, fundatii, sapaturi, tamplarie termopan, zidarie, tencuieli, parchet, montat lambriuri, izolatii termice, placari polistiren, compartimentari, mansarde, instalatii termice, instalatii sanitare, instalatii electrice, zugraveli, renovari
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one